Kiekeboe

Slot Afgelopen week miste er een camera, oplettend lezertje. Die gebruiken we hier veel om alle bezoeken, workshops en meetings vast te leggen. Weten ze in de VS waar hun geld blijft. Op een forse Nikon na allemaal van die compact camera’s. Handige dingetjes en ze nemen niet veel ruimte in. Er zijn er de afgelopen jaren al hier en daar wat verdwenen. Nu, met het eind in zicht, waren er weer een paar weg. Tja, wie heeft hem het laatst gebruikt? Toevallig mijn afdeling, daar was hij niet meer. Zoeken bracht niet veel anders op dan een wild verhaal hoe de dieven hem hadden kunnen vinden vanachter de tralies en stalen deur waar hij lag. Een goed verhaal, maar of het ook zo gegaan isx85 wie zal het zeggen. Vanmiddag dus al het personeel in de meeting room met de boodschap dat mochten ze een en ander kwijt raken, bijvoorbeeld de laptop, dat ze dan persoonlijk aansprakelijk zouden worden gesteld en het project moesten verlaten. Ze konden bij de IT jongens kabels ophalen om ze vast te maken, bijvoorbeeld aan iets zwaars of groots. M neemt de zijne altijd mee naar huis, hij neemt geen risico. En, zo zij hij met gevoel voor humor, nu moet hij zich zorgen maken dat niemand die kabel meeneemt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s